Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Možnosti veřejného stravování v biokvalitě v regionu Brno-město
Mlčoušková, Olivie
Bakalářská práce je zaměřena na možnosti veřejného stravování v biokvalitě v regionu Brno-město. V první části práce jsou definovány základní pojmy ekologického zemědělství, biopotraviny a jejich certifikace a další pojmy ekologického zemědělství. Následují informace o celkovém trhu a spotřebě biopotravin. V druhé části práce jsou identifikovány možnosti veřejného stravování v biokvalitě v České republice, které jsou zjištěny z veřejně dostupných zdrojů. Další kapitola je věnována pravidlům a povinnostem provozu veřejně stravovacích zařízeních v biokvalitě. Práce je zaměřena na region Brno-město, byla vybrána bio restaurace Rebio. Dále bylo zpracováno dotazníkové šetření u zákazníků bio restaurace Rebio na téma znalost biopotravin, spotřeby biopotravin a návštěvnosti restaurace Rebio.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.